About us

Danubius Exim is one of the first companies that laid the foundations and consolidated the tax equipment market in Romania, having an active role in the foundation of tax legislation and in its correct implementation.

29

years of activity

Its pioneering mission in informing, educating and digitizing the local tax field has confirmed its leading position in the market, but above all the trust of its employees, partners and customers.

Through its strong character, the company is a pioneer of the category, having the ability to educate partners in different areas of fiscal applicability and through values such as:

Exigency
Innovation
Courage
Transparency

Danubius is a DATECS representative and holder of distribution and service authorizations for:

Datecs, Wiseasy, Cely, Dibal, Newland and Zebex.

Danubius is loyal and approachable.

Danubius is a community!

Testimonials

Colaborarea cu Danubius-Exim datează din 1999, odată cu punerea în aplicare a OG 28.În toată această perioadă, dezvoltarea societății noastre a fost strâns legată de această colaborare, de faptul că Danubius-Exim a promovat echipamente de înaltă calitate, a dezvoltat o echipă de tehnicieni service serioși și bine pregătiți și, nu în ultimul rând, a asigurat o logistică de care am beneficiat cu toții.Bineînteles că au mai fost și unele întârzieri în aprovizionare, răspunsuri la problemele tehnice întâlnite, dar mereu am reușit să le rezolvăm împreună cu managerii SC Danubius-Exim.În toți acești ani am recomandat și, cu siguranță, vom recomanda și în viitor colaborarea cu Danubius-Exim.
John Doe
Designer

Florian Bucă
CEO Freya

The collaboration with Danubius-Exim dates back to 1999, with the implementation of OG 28.

Throughout this period, the development of our company was closely linked to this collaboration, to the fact that Danubius-Exim promoted high-quality equipment, developed a team of serious and well-trained service technicians and, last but not least, ensured a logistics we all benefited from.

Bineînțeles că au mai fost și unele întârzieri în aprovizionare, răspunsuri la problemele tehnice întâlnite, dar mereu am reușit să le rezolvăm împreună cu managerii SC Danubius-Exim.

All these years we have recommended and will certainly recommend in the future the collaboration with Danubius-Exim.

Nona Cozma
SC REL SERVICE SRL, Iași

Colaborarea cu Danubius Exim a început în 2013 – ea luând amploare în 2018 odată cu înlocuirea caselor de marcat cu transmitere la ANAF.

Suntem mândri ca Sunsys Grup face parte din comunitatea Danubius și depunem tot efortul pentru a răsplăti apartenența la această comunitate. Showroomul nostru îl putem pune la dispoziție pentru oricine dorește să prezinte echipamentele Datecs.

Recomandăm Danubius pentru fiabilitatea foarte bună a echipamentelor Datecs, prețurile accesibile, servisarea foarte ușoară a echipamentelor Datecs, personalul tehnic specializat.

George Rizea
Sunsys Grup