Cine suntem?

Danubius Exim este una dintre primele companii care au pus bazele și au consolidat piața echipamentelor fiscale din România, având un rol activ în fundamentarea legislației fiscale și în implementarea ei în mod corect.

29

ani de activitate

Misiunea sa de pionier în informarea, educarea și digitalizarea domeniului fiscal local i-a confirmat poziția de lider pe piață, dar mai ales încrederea angajaților, partenerilor și a clienților.

Prin caracterul său puternic, compania este un pionier al categoriei, având capacitatea de a educa partenerii în diferite arii de aplicabilitate fiscală și prin valori ca:

Exigență
Inovație
Curaj
Transparență

Danubius este reprezentant DATECS și deținător al autorizațiilor de distribuție și service pentru:

Datecs, Wiseasy, Cely, Dibal, Newland și Zebex.

Danubius este loial și accesibil.

Danubius este o comunitate!

Testimoniale

Colaborarea cu Danubius-Exim datează din 1999, odată cu punerea în aplicare a OG 28.În toată această perioadă, dezvoltarea societății noastre a fost strâns legată de această colaborare, de faptul că Danubius-Exim a promovat echipamente de înaltă calitate, a dezvoltat o echipă de tehnicieni service serioși și bine pregătiți și, nu în ultimul rând, a asigurat o logistică de care am beneficiat cu toții.Bineînteles că au mai fost și unele întârzieri în aprovizionare, răspunsuri la problemele tehnice întâlnite, dar mereu am reușit să le rezolvăm împreună cu managerii SC Danubius-Exim.În toți acești ani am recomandat și, cu siguranță, vom recomanda și în viitor colaborarea cu Danubius-Exim.
John Doe
Designer

Florian Bucă
CEO Freya

Colaborarea cu Danubius-Exim datează din 1999, odată cu punerea în aplicare a OG 28.

În toată această perioadă, dezvoltarea societății noastre a fost strâns legată de această colaborare, de faptul că Danubius-Exim a promovat echipamente de înaltă calitate, a dezvoltat o echipă de tehnicieni service serioși și bine pregătiți și, nu în ultimul rând, a asigurat o logistică de care am beneficiat cu toții.

Bineînțeles că au mai fost și unele întârzieri în aprovizionare, răspunsuri la problemele tehnice întâlnite, dar mereu am reușit să le rezolvăm împreună cu managerii SC Danubius-Exim.

În toți acești ani am recomandat și, cu siguranță, vom recomanda și în viitor colaborarea cu Danubius-Exim.

Nona Cozma
SC REL SERVICE SRL, Iași

Colaborarea cu Danubius Exim a început în 2013 – ea luând amploare în 2018 odată cu înlocuirea caselor de marcat cu transmitere la ANAF.

Suntem mândri ca Sunsys Grup face parte din comunitatea Danubius și depunem tot efortul pentru a răsplăti apartenența la această comunitate. Showroomul nostru îl putem pune la dispoziție pentru oricine dorește să prezinte echipamentele Datecs.

Recomandăm Danubius pentru fiabilitatea foarte bună a echipamentelor Datecs, prețurile accesibile, servisarea foarte ușoară a echipamentelor Datecs, personalul tehnic specializat.

George Rizea
Sunsys Grup