BlueCash 50 – un marketplace pentru toți

BlueCash 50 este în acest moment singurul echipament din România care are 3 procesoare într-o singură carcasă! Practic, sunt 3 echipamente distincte unice – casa de marcat fiscală, POS bancar, echipament mobil cu sistem de operare Android.

  • Casa de marcat fiscală – se folosește pentru înregistrarea vânzării de produse comercializate de deținătorul magazinului pentru care este nevoie de emitere și tipărire de bon fiscal. 
  • POS Bancar – se folosește pentru modalitatea de plată contactless (card bancar sau telefon mobil) sau pentru plată cu cardul bancar fizic. 
  • Echipament mobil cu sistem de operare Android – cu ajutorul căruia pot fi accesate multiple aplicații din Danubius Store (un fel de Google Play) pentru diferite tipuri de Servicii, soluții de gestiune sau contabilitate.

Totodată, în browser-ul Android regăsiți: Internet browser, funcția de telefon (se poate activa funcția de voce), Mesaje mobile și multe altele.

Servicii pentru comercianți și clienții lor

Acceptând toate modalitățile de plată cu cardul bancar practic un comerciant nu pierde niciun client;

Market place-ul Danubius Store pune la dispoziție tuturor deținătorilor BlueCash 50 multiple soluții de revânzare – Servicii prin care comercianții vor câștiga efectiv comisioane de intermediere!

Poți printa atât bonuri fiscale, factura proformă, facturi prescurtate precum și multe altele.

Prin creația BlueCash, Danubius lansează astfel invitația către mediul de afaceri din România reacomodată după anul 2020 mediului hibrid, să acceseze domenii ce nu țin neapărat DOAR de domeniul lor de activitate, creând astfel oportunități de creștere a veniturilor esențiale, menite să ajute companiile pentru a rezista în aceste vremuri atipice. Acest ecosistem este conceput pentru IMM și pentru toate categoriile de contribuabili.

Noul serviciu de plată avantajos

Echipament fiscal

Echipament fiscal - conform cu OUG28/1999 cu conectare la ANAF

EFT POS

EFT POS – soluție de plată bancară integrată

2D scanner

2D scanner (Zebra)

Printare documente

Printare documente fiscale (proformă, facturi prescurtate)

Camere foto

Două camere foto

Aplicație de vânzare

Aplicație de vânzare DUDE for Android

Potrivit indiferent de tipul afacerii tale

Sunt posibile toate metodele de plată

Numerar, avans în numerar (cash back), card (card bancar), voucher, credit, metode moderne de plată, tichete cadou, tichete de masă.
Plăți fără fir: VISA pay Wave, Master Card Pay Pass;
Cititor Carduri: Magnetic CardReader, Smart Card Reader

VISApayWave | MasterCard | PayPass
MagneticCardReader | SmartCardReader | ContactlessReader

Sistem de operare Android 10

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

App Store
Google Play

Imprimare după fiecare tranzacție

BC 50 îți oferă mobilitate și flexibilitate totală

Mobilitate